komik duuwarr yazıları |
erenbirgül |
İstediğinizi söyleyin emniyettesiniz" dediler, söyledik, EMNİYET'teyiz... * Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur. * Bekarlık canıma tak etti. Bende KIZ kulesini kaçırdım. * Yeni yil iptal edildi. Çünkü eskisini buldular!.. * Maliyeden yeni bi vergi daha ''duvar yazisi vergisi'' * Şu araba benim olsun. 5 milyar borcum olsun. SATINCA ÖDERİM. * Vatandaş çok BONKÖR. Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü.. * Artık her çocuk ZAMane çocuğu. * Ekonomi kilitlendi. RESET'leyelim lütfen. * KERİZİ çok olan yerin, KRİZİ erken olur. * Ülkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR. * Eskiden zamPARA'ydım. Kriz geldi zamSEFİL oldum. Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç. * Çok endişelendim. Bügün zam yapılmadı. Acaba hükümetin başına birşeymi geldi? * TATİLDEYİZ. imza: Cezaevindeki hortumcular. * Oyunu doğru partiye ver. Sonra oooy anam oy deme. * Vatandaş öldü. Allah TAKSİTLERİNİ affetsin. * Dolar yine fırlamış. O ne fırlamdır siz bilemezsiniz. * Bütün umutlarım suya düştü.Ama boğulmadılar.Çünkü onlara yüzme öğretmiştim. * COK YARDIMSEVERIMDIR BUTUN YARDIMLERI KABUL EDERIM . * ....Ve Tanri kadını yaratti. O da kalkti kaynana oldu. * AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn DeĞiL HaYaTıN KaYaR * Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR. * Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım. * DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim. * Gerçekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gerçek değildir. * Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi. * Kafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum. * Araçlarda cep telefonunuzu kapatınız.TELEF olmayınız. * SUDAN UCUZ cep telefonu alıp, ATEŞ PAHASI faturalar ödüyoruz. * Bu tüp bebek hatalı, hep GAZ kaçırıyor. * Kim vurduya gittim,birazdan gelicem. * Aile kabristanıdır.Damsız girilmez. * Bilmemek ayıp değil, yeterki çaktırma. * Büyük jetona para verme, küçükten al besle büyüt. * Adam o kadar fakirmiş ki VİRAJI bile alamamış. * Bizi çekemediler, halat koptu. * İyi başlayan herşey kötü biter, kötü başlayan herşey berbat biter. * Hayata çift sıfırdan başlayın, tuvalet bekçliği neden olmasın. * Sonsuz ucuzluk istiyorsanız uzaya gidin. * Tam öğrenmeye başlamıştım ki okul bitti. * Araçlarda arabesk müzik yasaklansın, artık BATMASIN BU DÜNYA. * Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz.İŞSİZLER CENNETİ ama.. * Politikacılar uyuyamayınca VATANDAŞ sayıyorlar. * Yalan söyleyen yükseliyor.YALANCI DİL bilmeyene iş yok. * Hayat pahalılığı o kadar arttıki, KİRALIK evler artık KRALLIK. * Artık yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar. * Her politikacının bir DARBE yiyişi vardır. * İnce bağırsak Sİ , kalın bağırsak DO olur. * Türkçeyi katlettiler.CÜMLEmizin başı sağolsun. * Bu ne bu hal şöför bey !.. SÜRATINDAN düşen bin parça.. * Dengeli beslenme konusunu ancak ZARİF olan anlar. * İnsanlık öldü. Katili MENFAAT. * Kadınlar artık estetik ameliyatlarını CİLDİ CİLDİ düşünüyorlar. * HacıVAT şarkıcı oldu.O artık megaVAT. * Kızlar artık beyazYATLI prenslerini bekliyorlar. * Tam bir serseri gibiydi.Sonunda bir serseri kurşuna kurban gitti. * Ali babanın bir ÇİFTliği var. Veli babanın bir TEKliği. * Pire itte, cep telefonu yigitte bulunur. * Yigidin cep telefonu meydandadir. * Alismadik cepte telefon durmaz. * Ey cep telefonlu Turk Gencligi... * Arsizin yuzune tukurmusler,"Kapsama alani disindayim"demis. * Insani dert, cep telefonunu kart oldurur. * Bir cep telefonlu Turk dunyaya bedeldir. * At olur meydan kalir, yigit olur cep telefonu kalir. * Bosbogazi cehenneme atmislar,"cep telefonum nerede?"demis. * Cingeneye beylik vermisler, once cep telefonu almis. * Cep telefonlu coban, yoksul beyden yegdir. . * Denize dusen cep telefonuna sarilir. * Dilenciye cep telefonu vermisler, kartini begenmemis. * El elin esegini cep telefonuyla arar. * Erkegin kalbine giden yol cep telefonundan gecer. * Haydan gelen cep telefonu faturasina gider. . * Ben sporcunun zeki, cevik, cep telefonlu ve ahlaklisini severim. * Ayrani yok icmeye, cep telefonu ile gider ... . * Gormemisin cep telefonu olmus, tutmus antenini koparmis. Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç. * Çok endişelendim. Bügün zam yapılmadı. Acaba hükümetin başına birşeymi geldi? * TATİLDEYİZ. imza: Cezaevindeki hortumcular. * Oyunu doğru partiye ver. Sonra oooy anam oy deme. * Vatandaş öldü. Allah TAKSİTLERİNİ affetsin. * Dolar yine fırlamış. O ne fırlamdır siz bilemezsiniz. * Bütün umutlarım suya düştü.Ama boğulmadılar.Çünkü onlara yüzme öğretmiştim. * COK YARDIMSEVERIMDIR BUTUN YARDIMLERI KABUL EDERIM . * ....Ve Tanri kadını yaratti. O da kalkti kaynana oldu. * AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn DeĞiL HaYaTıN KaYaR * Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR. * Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım. * DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim. * Gerçekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gerçek değildir. * Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi. * Kafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum. * Araçlarda cep telefonunuzu kapatınız.TELEF olmayınız. * SUDAN UCUZ cep telefonu alıp, ATEŞ PAHASI faturalar ödüyoruz. * Bu tüp bebek hatalı, hep GAZ kaçırıyor. * Kim vurduya gittim,birazdan gelicem. * Aile kabristanıdır.Damsız girilmez. * Bilmemek ayıp değil, yeterki çaktırma. * Büyük jetona para verme, küçükten al besle büyüt. * Adam o kadar fakirmiş ki VİRAJI bile alamamış. * Bizi çekemediler, halat koptu. * İyi başlayan herşey kötü biter, kötü başlayan herşey berbat biter. * Hayata çift sıfırdan başlayın, tuvalet bekçliği neden olmasın. * Sonsuz ucuzluk istiyorsanız uzaya gidin. * Tam öğrenmeye başlamıştım ki okul bitti. * Araçlarda arabesk müzik yasaklansın, artık BATMASIN BU DÜNYA. * Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz.İŞSİZLER CENNETİ ama.. * Politikacılar uyuyamayınca VATANDAŞ sayıyorlar. * Yalan söyleyen yükseliyor.YALANCI DİL bilmeyene iş yok. * Hayat pahalılığı o kadar arttıki, KİRALIK evler artık KRALLIK. * Artık yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar. * Her politikacının bir DARBE yiyişi vardır. * İnce bağırsak Sİ , kalın bağırsak DO olur. * Türkçeyi katlettiler.CÜMLEmizin başı sağolsun. * Bu ne bu hal şöför bey !.. SÜRATINDAN düşen bin parça.. * Dengeli beslenme konusunu ancak ZARİF olan anlar. |
BaYat EspİriCiqLer xD
HaYeLDeMON- AdminisTraTör !
- Post n°1