ünlülerin msn adresleri:D |
erenbirgül |
burak kut: bebegim87 @hotmail.com seda sayan: kelimbenim @hotmail.com yunus günce: tinercigunce@ hotmail.com okan bayülgen: bucurum_ama_hatun_bende@hotmai l.com İbrahim tatlıses: oxfordlu1922 @hotmail.com banu alkan: bebegim@ hotmail.com tarkan: felsefem @hotmail.com cem yılmaz: ufo_goren_masum_koylu@hotmail. com fatih terim: sacimi_yolmaktan_sac_kalmadi@h otmail.com bill gates: istedigim_adresi_alirim_@billgates.com beyonce: the_best_ass@ hotmail.com nıhat dogan: bitanesinden@bitanesine. com kaan tangoze: coksagolun@ eyvallahmail.com erkin koray: ilksacimibenuzattim@electronik gitarmail.com ilhan mansız:imansiz@hotmail.com bülent ersoy: kestirdim@askerden önce.com bülent ecovit: sayın_sevgili@vatandaslarim.com necmettin yerbakan: rantiyeciye _ölüm@kamuflaj.com deniz akkaya: estetik_olmayan_yeri m_kaldımı_yaw@hot.com beyaz: üstsüz_alttsız_görmed iğim @kalmadı.com |
ünLüLerin Msn AdREsLeRi xd
HaYeLDeMON- AdminisTraTör !
- Post n°1
ünLüLerin Msn AdREsLeRi xd
- Post n°2
Geri: ünLüLerin Msn AdREsLeRi xd
ajDar : cikida.muz@nanenane.com eqLeyin fLLa xD bence bunnar? xD
Manqa : birkadins*keceqsin@manga.com xD
Manqa : birkadins*keceqsin@manga.com xD
- Post n°3
Geri: ünLüLerin Msn AdREsLeRi xd
duman : [url=mailto://senikendimesaklad?m@baskas?.nah.al?r seni benden.com]senikendimesaklad?m@baskas?.nah.al?r seni benden.com[/url]
bunuda snradan buldum yha koptumm bunda xD
bunuda snradan buldum yha koptumm bunda xD