KIZ ARKADAŞIN YOKMU? |
erenbirgül |
kız arkadaşın yok mu? -yok.ben itü de okuyorum.(yani mazeretim var) -haaa!yazık. -kız arkadaşın yok mu -var ama evde(lise psikolojisi) -kız arkadaşın yok mu? -ne öyle küçük görürmüş gibi? yok nolucak? şart mı olması? "yok mu" denmez ona öyle. "var mı" diye sorulur. kaba herif. -kız arkadaşın yok mu? -ödevi yaptım verim mi? -kız arkadaşın yok mu? -sie lan ..kızdan arkadas mı olur olm ..! - kız arkadaşın yok mu? - kime göre neye göre ? - kız arkadaşın yok mu? - maalesef, olsa dükkan senin.. - kız arkadaşın yok mu? - ben kendim kız arkadaş olmuşum sen ne diyon ! - kız arkadaşın yok mu? - senin var diye karizma mı yapıyon lan ! alırım ayağım altına ! doğru konuş, adam ol ! - kız arkadaşın yok mu? - üzerinde çalıştığım biri var, yakında olacak inşallah. - !!!* - kız arkadaşın yok mu? - olması ya da olmaması işte bütün mesele bu - abi kendine gel,sadece var mı yok mu? - seni mi yazayım listeye - kızarkadaşın yokmu? - ühüühühühüühü -kız arkadaşın yok mu? -var da kullanmıyorum. -kız arkadaşın yok mu? -yok, senin erkek arkadaşın yok mu? -yok.. -hmm ne güzel * -kız arkadaşın yok mu? -var hem de 2 tane birini sana yapayım mı? - kız arkadaşın yok mu? - yok,ya senin? - benim de. - peki ya aykut'un var mıdır? - ooo... onun hiç yok |
xD